25.03.2019.

Ponavljanje drugog postupka javne rasprave za projekt Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Ivanić-Grada

Grad Ivanić-Grad je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Ivanić-Grada, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Ivanić-Grad, Grad Dugo Selo, Općina Brckovljani, Općina Kloštar Ivanić i Općina Križ. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno uputi NOP-a, NP ponovno pokreće postupak javne rasprave za predmetni projekt, koji će trajati od 25.03.2019. godine do 08.04.2019. godine.

Pozivaju se operatori elektroničkih komunikacija na sudjelovanje.

Očitovanja operatora zaprimati će se putem elektroničke pošte, tj. dostavom na adresu: [email protected].

U dokumentu (prilog 3 nacrta PRŠI) se nalaze raspoloživi podatci o korisnicima (rezultati mapiranja iz prethodne javne rasprave) za koje se ne jamči točnost.

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

PREUZMITE DOKUMENTE: