03.09.2019.

Dodjeljena priznanja u akciji “Volim Ivanić-Cvjetni otok Ivanić 2019.”

U četvrtak, 29. kolovoza, u maloj dvorani Doma kulture održana je dodjela priznanja najuspješnijima u akciji “Volim Ivanić-Cvjetni otok Ivanić 2019.”

U akciji TZG Ivanić-Grada “Volim Ivanić 2019.” tijekom lipnja i srpnja prijavljeno je 15 okućnica i 7 ugostiteljskih objekata koji su posjećeni i fotografirani, a sve fotografije objavljene su i na facebook stranici Turistička zajednica Ivanić-Grada. Povjerenstvo u sastavu Srna Krtak, mag.ing.prosp.arch., Zlatko Bublić, dipl.ing.šum i Ankica Bešter, direktorica ureda TZIG pregledali su fotografije i donijeli zajedničku odluku o izboru najuspješnijih u akciji “Volim Ivanić-Cvjetni otok Ivanić 2019.”

Priznanja, poklon vrećice i poklon bon u vrijednosti 200,00 kn primili su po kategorijama:

Privatna kuća
Josip Sraka, Savska 91, Posavski Bregi
Jadranka Renko, Krešimira IV 14, Ivanić-Grad Posebno priznanje za okućnicu s najviše lajkova na facebook stranici TZIG (249 lajkova i 4795 pregleda) Sead Smajić, Barilićeva 14, Ivanić-Grad

Ugostiteljski objekt
Caffe bar „U zmajevom gnijezdu“
Najljepši balkon
Silvija Šikman Matijević, 65. bataljuna ZNG 94, Ivanić-Grad
Tradicijska kuće
Kristina Bancaliski, Donja Poljana, Ivanić-Grad
Cvjetni detalj
Blaženka Blagaj, Matije Gupca 21, Ivanić-Grad

Svečanost je upotpunjena glazbenim nastupom naše sugrađanke Jelene Mesarić. Čestitke nagrađenima kao i svim ostalima koji uređuju okoliše svojih kuća i poslovnih prostora i time doprinose ljepšem izgledu našeg grada.