07.04.2020.

Obavijest korisnicima o očitanju vodomjera

Cijenjeni korisnici vodnih usluga, zbog proglašenja stanja epidemije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od virusa COVID-19, obavještavamo vas da zaposlenici Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o. do daljnjega neće očitavati vodomjere.

Sukladno navedenom, korisnicima će biti fakturirana prosječna potrošnja vode iz 2019.godine sve do trenutka kada se stvore uvjeti za očitanje stvarne potrošnje.

Prema rasporedu očitanja na redu je područje samog Ivanić-Grada te stoga pozivamo sve korisnike koji žele da sami očitaju svoje vodomjere i stanja vodomjera dojave u razdoblju do 15.travnja elektroničkom poštom ili telefonom u poslovnu jedinicu kako slijedi :

- Poslovna jedinica Ivanić-Grad na broj telefona 01/4095-130 ili na mail:
[email protected] , r[email protected], [email protected]

Obavještavamo vas da se na web stranici Društva www.viozz.hr nalazi obrazac u koji možete upisati očitano stanje vodomjera i upisati e-mail adresu na koju želite da vam se pošalje račun ili možete podatke o e-mail adresi za dostavu računa dojaviti istim putem kao i očitanja vodomjera.

Molimo korisnike da nepotrebno ne dolaze u poslovne jedinice kako bi dostavili očitana stanja vodomjera, sve sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Odluke o ograničavanju rada sa strankama zbog zaštite od COVID-19 virusa.

Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem,

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.