20.04.2021.

Završena izgradnja Ceste Josipa Kraša u Poduzetničkoj zoni Ivanić-Grad Jug - Zona 3

Poštovane Poduzetnice,

Grad Ivanić-Grad uspješno je finalizirao još jedan infrastrukturni projekt sufinanciran sredstvima Europske unije – završena je izgradnja Ceste Josipa Kraša u Poduzetničkoj zoni Ivanić-Grad Jug - Zona 3.

Izgradnjom Ceste Josipa Kraša značajno je unaprijeđena prometna infrastruktura Poduzetničke zone u smislu njezine optimalne povezanosti s gradskom obilaznicom, državnom cestom D-43 i autocestom A-3. Na taj je način Grad Ivanić-Grad osigurao povoljne uvjete za privlačenje novih poduzeća i dodatnu aktivaciju zone, kao i za daljnji razvoj poduzetništva na području grada i okolice.

Projekt „Unaprjeđenje prometne infrastrukture Poduzetničke zone Ivanić-Grad Jug – Zona 3“ trajao 20 mjeseci tijekom kojih je izgrađeno 450 metara ceste s kanalima za odvodnju, distributivnom telekomunikacijskom kanalizacijom, nogostupom, biciklističkom stazom, zelenom površinom te priključnim odvojcima na spojne ceste.

Ukupna vrijednost projekta bila je 3,1 milijuna kuna od čega je iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano 1,9 milijuna kuna.

Poduzetnička zona Ivanić-Grad namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima Zagrebačke županije, Ivanić-Grada i okolice, a osobito ženama poduzetnicama i mladim poduzetnicama i poduzetnicima.

Grad Ivanić-Grad osigurao je niz pogodnosti za ulagačice i ulagače u Poduzetničkoj zoni. Više o pogodnostima Grada pronađite na letku projekta: Ivanic-grad-letak.pdf (pzig.hr)

Više informacija o projektu, kao i o Poduzetničkoj zoni Ivanić-Grad dostupno je na internetskoj stranici Poduzetnička zona Ivanić-Grad.

 

 

Sufinancirani -projekti _686x 106

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj