17.11.2022.

Savjetovanje s javnošću za potrebe izrade Strategije razvoja poljoprivrede na području grada Ivanić-Grada za razdoblje od 2021. do 2027. godine

Za potrebe izrade Strategije razvoja poljoprivrede na području grada Ivanić-Grada za razdoblje od 2021. do 2027. godine, savjetovanje s javnošću, odnosno sa svim zainteresiranim dionicima iz područja poljoprivrede, održat će se 2. prosinca 2022. godine u 11 sati u prostorima Razvojne agencije IGRA (Poduzetnička ulica 11, Ivanić-Grad).

Strategija razvoja poljoprivrede je srednjoročni akt strateškog planiranja od značaja za Grad Ivanić-Grad, kojim će se utvrditi vizija razvoja, ciljevi i prioriteti poljoprivrede na području grada Ivanić-Grada te aktivnosti za njihovo ostvarenje.

Molimo sve zainteresirane dionike da svojim sudjelovanjem na savjetovanju daju svoj doprinos u pripremi vizije razvoja, ciljeva i prioriteta poljoprivrede na području grada Ivanić-Grada, a samim time i doprinos u izradi dokumenta Strategije razvoja poljoprivrede na području grada Ivanić-Grada za razdoblje od 2021. do 2027. godine.