19.09.2023.

OBAVIJEST o radovima na dionici od Ulice kralja Tomislava do Kolodvorske ulice

Obavještavamo građane da će se u sklopu završetka radova na Regionalnom vodoopskrbnom sustavu u sljedeća dva tjedna izvoditi radovi na dionici od Ulice kralja Tomislava do Kolodvorske ulice, uključujući i pružni prijelaz.

U srijedu, 20. rujna 2023. godine od 7 sati započinju radovi na ugradnji okna, u sklopu izgradnje i rekonstrukcije vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata na križanju Savske ulice i Ulice kralja Tomislava te križanju Savske ulice i Kolodvorske ulice.

Tijekom izvođenja radova Ulicom kralja Tomislava i Ulicom Krešimira IV će se moći prometovati, dok će dio Savske ulice - od Ulice kralja Tomislava do Ulice Krešimira IV biti u potpunosti zatvoren za sav promet.

Također, ugradnja okna, u sklopu izgradnje i rekonstrukcije vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata je i sjeverna strana pružnog prijelaza u Vulinčevoj ulici. Odvijanje prometa na toj lokaciji bit će ograničeno. Relacija iz smjera Kloštra Ivanića prema Ivanić-Gradu bit će u potpunosti zatvorena, a relacija iz smjera Ivanić-Grada prema Kloštru Ivaniću otvorena.

O prometnoj regulaciji građani će biti obavještavani na dnevnoj bazi.

Predviđeno trajanje radova je do 5. listopada 2023. godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju.