20.12.2013.

Obavijest o utvrđivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata za blagdane


Poštovani ugostitelji,

Odlukom Gradskog vijeća utvrđeno je kako je radno vrijeme ugostiteljskih objekata za blagdane, dane koji im prethode i u dane vikenda (petak i subota) do 01,00 sat.

Gradonačelnik može odobriti produljenje radnog vremena i to na zahtjev ugostitelja za pojedine ugostiteljske objekte iz skupine  «Restorani » i  «Barovi » radi organiziranja prigodnih proslava (dočeka Nove godine, svadbe, maturalne zabave i sličnih događanja) uz ispunjenje slijedećih uvjeta:

•   da su podmirene sve dospjele porezne obveze prema Gradu Ivanić-Gradu, o čemu je dužan dostaviti potvrdu Porezne uprave da su     podmireni lokalni porezi,

•   da ne postoje druga nepodmirena dugovanja prema Gradu Ivanić-Gradu, o čemu je dužan priložiti potvrdu nadležnog upravnog odjela.

Riječ je o događanjima koja se organiziraju za zatvoreni krug osoba te nisu otvoreni za sve goste ugostiteljskih objekata.

Iznimno, za Badnjak 2013. godine i Silvestrovo 2013. godine, Gradonačelnik će odobriti produljenje radnog vremena ugostiteljskim objektima do 02,00 sata, ali samo na zahtjev ugostitelja.

Ukoliko će ugostiteljski objekti organizirati proslavu Nove godine, odobrit će se radno vrijeme prema zahtjevu ugostitelja.

U nastavku objavljujemo Odluku o ugostiteljskoj djelatnosti i obrazac Zahtjeva za produljenje radnog vremena koji se također mogu preuzeti i na porti Gradske uprave, Park hrvatskih branitelja 1, Ivanić-Grad.