25.08.2014.

44. Memorijal Stjepana Grgca – Proglašenje službenih rezultata i dodjela nagrada

 

Pobjednik 44. Memorijala Stjepan Grgac u najjačoj (seniorskoj) kategoriji je Matej Marin iz ekipe Gourmetfein-Simplon Wels. Matej je stazu dugačku 139 kilometara završio za nešto više od 3 sata i 10 minuta vozeći prosječnom brzinom od 43,8 kilometara na sat. Inače, Matej je trostruki pobjednik Memorijala, 2002., 2003. i  sad 2014. godine.

U kategoriji juniora slavio je Dušan Kalaba iz biciklističkog kluba Partizan (Beograd), u kadetima je pobijedio Filip Kvasina iz Perfe (Zagreb), a u najmlađoj kategoriji najbolji je bio Zvonimir Zadro iz biciklističkog kluba Sokol (Vinkovci).

Veterani su vozili na stazi dugoj 36 kilometara i najbolji je bio Vladimir Fumić iz biciklističkog kluba Dinamo. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Antonela Ferenčić iz ekipe Meridiana Kamen Teama.

Najbolje plasirani vozač BK Ivanić je i ove godine Matija Zubatović koji je u kategoriji kadeta ostvario odlično 10 mjesto (ima isto vrijeme kao i četvrti plasirani ). Odličan je bio i junior Dario Dovranić(13.mjesto, ima isto vrijeme kao i šestoplasirani)

Zadovoljni smo i sa našim početnicima, djecom do 15 godina koji su svi završili ovu tešku utrku:

Mateo Botinčan 8. mjesto (kategorija početnik do 13 godina)-

Klara Rodeš, 10 mjesto u istoj kategoriji

Juraj Rodeš, 9 mjesto –kategorija početnik do 14 godina

Martin Lešković 13 mjesto kategorija početnik do 15 godina

 

Sve u svemu, završio je još jedan uspješan Memorijal  Stjepana Grgca, 44. po redu, na kojem su bili uspješni i brojni vozači s područja Grada Ivanić-Grada. 

PREUZMITE DOKUMENTE: