06.05.2014.

Terenski kolegij gradonačelnika

1.mjesto obilaska
09:00 – tema: dovršetak dijela nogostupa u Jurinčevoj ulici

Potrebno je dovršiti dio nogostupa u Jurinčevoj ulici od Žitne ulice prema kružnom toku te sanirati popratnu komunalnu infrastrukturu. Društva koja sudjeluju u izvođenju radova (Komunalni centar, Ivaplin) trebaju do 09.05.2014. dostaviti podatke o potrebnim financijskim sredstvima za navedene radove.
Potrebno je urediti odvodnju s gradske parcele na kojoj se nalaze javni gradski vrtovi u Majdekovoj ulici. 

2.mjesto obilaska
09:20 – tema: uređenje parkirališta tvrtke „Kapitel“

Kod križanja Savske ulice i Majdekove ulice potrebno je urediti parkiralište kod prodavaonice Kapitela. Sljedeći tjedan, između 12.05. – 16.05.2014., će gradonačelnik i pročelnik održati sastanak s tvrtkom „Kapitel“ i Komunalnim centrom kako bi se dogovorio način uređenja parkirališta.

Dogovoreno je da je potrebno urediti zelene površine između semafora na križanju Savske i Majdekove i nove ljekarnice te na ulazu u Basaričekovu ulicu. 
Također, dogovoreno je uklanjanje betonske terase na ulazu u Kundekovu ulicu. Navedene radove će odraditi Komunalni centar Ivanić-Grad.

3.mjesto obilaska
09:40 – tema: Omladinska ulica i Tvrđavska ulica – propusnost plina

U Tvrđavskoj ulici i u dijelu Omladinske ulice od Savske do Ulice slobode dolazi do propuštanja plinovoda. Ivaplin će za sada sanirati navedene dijelove plinovoda, a uz to Ivaplin će početi pripremati dokumentacija za zamjenu tih plinovoda novima. 

4.mjesto obilaska
10:00 – tema: UPU 6 – način održavanja 

Dogovoreno je i da tvrtka Odvodnja preuzme novoizgrađeni precrpni sistem za oborinsku i fekalnu odvodnju u Gospodarskoj zoni 6.



Na terenskom kolegiju prisustvovali su:
1. Javor Bojan Leš 
2. Ivan Šoštarčić
3. Radojka Šporer - Obiteljski radio Ivanić
4. Mario Mikulić – Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o.
5. Milan Erjavec – Ivakop d.o.o.
6. Ivica Martinek, Željko Čleković – Ivaplin d.o.o.
7. Nedo Paliska, Damir Svilić – Odvodnja d.o.o.