28.10.2016.

Završen je nagradni natječaj “Napiši slogan i osvoji besplatan godišnji odvoz otpada”

Završen je nagradni natječaj u kojem smo tražili eko slogan komunalnog društva Ivakop d.o.o., a u svrhu promocije tvrtke i ciljeva u djelatnosti zaštite okoliša i pravilnog postupanja s otpadom.

Na nagradni natječaj, naši korisnici su svoja rješenja mogli prijaviti putem aplikacije na našoj web stranici ili ispunjavanjem i dostavom odgovarajućeg obrasca.

Natječaj je za naše korisnike bio otvoren od 08.04. do 30.09.2016. godine, a između dvadesetak pristiglih prijava, kao najbolje je odabrano rješenje korisnika Valentić Vjekoslava iz Ivanić-Grada – „Za suživot s prirodom“.

Za najbolje odabrano rješenje eko slogana, a u skladu s propisanim uvjetima natječaja, predviđena je nagrada u obliku oslobađanja od plaćanja usluge odvoza otpada u vrijednosti od 12 mjesečnih iznosa naknade za uslugu odvoza otpada za korisnika iz kategorije kućanstva.

Odabrano i nagrađeno rješenje slogana koristit će se na promotivnim materijalima, brošurama te ostalim grafičkim rješenjima koje komunalno društvo Ivakop d.o.o. koristi u komunikaciji s javnošću.