05.12.2017.

Čestitka gradonačelnika Grada Ivanić-Grada povodom Međunarodnog dana volontera

Drage volonterke i dragi volonteri,

ovogodišnji Međunarodni dan volontera je prilika je da vam izrazim, u ime gradske uprave Grada Ivanić-Grada i u svoje ime, zahvalnost na vašem radu za opće dobro, radu čija se vrijednost ne mjeri i ne može mjeriti novcem nego osmjehom na licima djece i starijih, nemoćnih i bolesnih, naših sugrađana kojima ste nesebično pružili dio sebe i pomogli im u trenucima kad im je pomoć bila najpotrebnija.

Volontiranje i dobrovoljni rad za opće dobro našeg grada, kod naših građana i u cijeloj našoj zajednici ima dugu i bogatu povijest, a ta tradicija se u našem gradu nastavlja i danas.

Gradu Ivanić-Gradu nikada nije nedostajalo volontera i dobrih ljudi, koji su se svim svojim znanjem i svojom energijom aktivno uključivali u sve gradske manifestacije, aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad kao i Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ koje doprinose boljem i kvalitetnijem životu onih najranjivijih među nama – djeci, starijim osobama i osobama s invaliditetom. Brojni su, i za svaku pohvalu, primjeri godina volontiranja naših sugrađana u sportskim klubovima, udrugama u kulturi i drugim udrugama civilnog društva s područja Grada Ivanić-Grada čije aktivnosti obogaćuju društveni život našeg grada i čine ga prepoznatljivim i poželjnim mjestom rada i življenja.

Želim da naš grad i sva mjesta s područja Grada Ivanić-Grada i dalje budu mjesta u kojima ljudi pomažu jedni drugima, u kojima brinu jedni o drugima i putem volontiranja rade za opće dobro cijele zajednice u kojoj živimo. Vjerujem da ćemo kroz zajedničke napore ostvariti bolje uvjete za rast i razvoj pojedinca i društva u cjelini, a Gradska uprava će vam i dalje davati svu moguću podršku i ostati na raspolaganju. Uz čestitke vašeg dana, želim vam puno uspjeha u daljnjim aktivnostima. 

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada:

Javor Bojan Leš