03.05.2017.

Limači ŠNM Naftaš Ivanića osvojili 3. mjesto na Međunarodnom turniru Zlatibor 2017.

U periodu od 29.04. do 01.05. Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića sudjelovala je na međunarodnom turniru V. PRVOMAJSKI MEĐUNARODNI TURNIR ZLATIBOR 2017.g.  Na turniru je sudjelovala ekipa Limača 2007 godište, koja je u vrlo jakoj konkurenciji od 25 ekipa, osvojila odlično 3. mjesto. Koliko vrijedi ovaj rezultat govori podatak da su limači NK Naftaš Ivanića u utakmici za 3 mjesto pobijedili ekipu Crvene Zvezde rezultatom 7:6. Utakmica je završila neriješeno 2:2 te je pobjednik odlučen u raspucavanju penala gdje je zasluženo pobijedila naša ekipa.

ŠNM Naftaš Ivanić na ovom međunarodnom turniru pokazala je odličan nogomet i prezentirala rad naše škole nogometa na najljepši mogući način, a u prilog tome ide podatak da su limači izgubili samo jednu utakmicu na turniru i to u polufinalu od pobjednika turnira ekipe OFK Admiral ( rezultat 2:1 ).

Na turniru su nastupili: Luka Krznarić, Vito Petković, Karlo Kaladić, Fran Vuković, Filip Ždero, Filip Tadić, Josip Tadić, Niko Škrinjar, Noa Ladić i Jan Abramović. Trener ekipe: Goran Jelovčan.

Podršku našim nogometašima glasnim navijanjem davali su roditelji i predstavnici kluba.