17.10.2017.

OBAVIJEST - provedba Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Višeg stručnog suradnika za proračun i računovodstvo

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Višeg stručnog suradnika za proračun i računovodstvo u Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo, komunalne djelatnosti i prostorno planiranje Grada Ivanić-Grada u sastavu:

  1. Tomislav Cuvaj, predsjednik
  2. Martina Bunjevac Lipošćak, članica i
  3. Marina Šiprak, članica

dana 5. rujna 2017. godine utvrdilo je Izvješće o provedenom postupku povodom Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Viši stručni suradnik za proračun i računovodstvo, objavljenom u Narodnim novinama, broj 62/17 od 30. lipnja 2017. godine.

Temeljem navedenog Izvješća, na radno mjesto Višeg stručnog suradnika za proračun i računovodstvo u Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo, komunalne djelatnosti i prostorno planiranje Grada Ivanić-Grada primljena je Tamara Mandić, magistra znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja ekonomije, znanstvene grane financije.