27.03.2018.

Kadeti ŠNM NK Naftaš Ivanić osvojili 2. mjesto na 8. Međunarodnom nogometnom turnir „ŠAMPION JUNIOR KUP – Sarajevo 2018“

U periodu od 22.03. do 25.03.2018.godine Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić sudjelovala je na 8. Međunarodnom nogometnom turniru u Sarajevu „Šampion junior kup 2018“. Na spomenutom turniru nogometna škola Naftaš Ivanić nastupila je sa dvije kategorije - Mlađi pioniri i Kadeti.

Mlađi pioniri bili su u skupini sa nogometnim klubovima FK Olimpik, FK Željezničar i FK Sarajevo – nogometna akademija i u ovako jakoj konkurenciji pokazali su odličan i kvalitetan nogomet što dokazuje podatak da su bili najmlađa ekipa na turniru, a igrali su utakmice sa BiH prvoligaškim klubovima. Rezultati u kategoriji ml.pioniri: NK Naftaš Ivanić – FK Olimpik 3:0, NK Naftaš Ivanić – FK Željezničar 1:4 i NK Naftaš Ivanić – FK Sarajevo – nogometna akademija 0:3.

Kadeti su igrali u skupini sa klubovima NK Dugo Selo, NK Opatija i GOŠK Dubrovnik 1913 te su u skupnoj fazi natjecanja ostvarili dvije pobjede i neriješen rezultat čime su zauzeli prvo mjesto u skupini te se plasirali u polufinale turnira. U polufinalu ih je dočekao HNK Dalmatinac te je utakmica završila rezultatom 1:0 za našu ekipu. U finalu turnira Naftaš Ivanić igrao je sa ekipom NK Dugo Selo koja je iznenadila domaću ekipu FK Željezničar te nakon pobjede od 2:1 izborila plasman u finale turnira. Finale turnira se igralo na stadionu Koševo i nakon neodlučenog rezultata 0:0  raspucavali su se penali gdje je sreća bila na strani protivničke ekipe dok su naši kadeti osvojili 2 mjesto na turniru. 

O kvaliteti igre naših kadeta na ovom turniru svjedoči podatak kako Naftaš nije primio niti jedan pogodak iz igre tijekom cijelog turnira. Upravo iz tog razloga je naš golman Karlo Majsec primio nagradu za najboljeg golmana na turniru.

Proglašenje rezultata te podjela medalja i pehara održano je u hotelu Hollywood gdje je naša ekipa kadeta NK Naftaš Ivanića primila pehar i medalje za osvojeno 2 mjesto.

Sudjelovanje naše škole nogometa na ovom jakom međunarodnom turniru ocijenjeno je kao izrazito korisno za razvoj igrača te doprinosi  jačanju ugleda naše škole te daje priliku konstantnom razvoju i širenju međunarodne sportske suradnje naše škole nogometa sa ostalim klubovima i nogometnim školama regije.

Rezultati u kategoriji kadeti: Kadeti grupa: NK Naftaš Ivanić – NK Dugo Selo 2-0 (Opačak, Božić), NK Naftaš Ivanić – NK Opatija 1-0 (Krivec), NK Naftaš Ivanić – GOŠK Dubrovnik  0 -0.

Polufinale: NK Naftaš Ivanić – HNK Dalmatinac 1 - 0 (Božić), FK Željezničar – NK Dugo Selo 1 - 2

Finale:  NK Naftaš Ivanić – NK Dugo Selo  0-0 (penali 4-5)

Najbolji golman: Karlo Majsec (NK Naftaš Ivanić)

Konačni redoslijed:  1. NK Dugo Selo, 2. NK Naftaš Ivanić  3. FK Željezničar (Sarajevo)

Na 8.Međunarodnom nogometnom turniru u Sarajevu, „ŠAMPION JUNIOR KUP 2018“  u ekipi kadeta NK Naftaš Ivanić igrali su:

Karlo Majsec, Marin Jelić, Valmir Ramadani, Vedran Domitrović, David Čuni, Rocco Brlek, Luka Božić, Gabriel Šimunović, Melhior Opačak, Domagoj Repač, Mateo Kepe, Lovro Krivec, Karlo Šafran, Gabriel Baković, Marko Bogdanović, Juraj Starčić i Antonio Treppo. Trener ekipe Zoran Rede.