08.05.2019.

Odličan nastup ŠNM Naftaš Ivanić na Međunarodnom turniru

Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić osvojila je 4 mjesto na Međunarodnom nogometnom turniru Saint Johns Superkids cup 2019. U Zlatiboru.

U periodu od 01.do 05.svinja, Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić sudjelovala je 7. Međunarodnom nogometnom turniru Saint Johns Superkids cup 2019. U Zlatiboru. Na turniru ŠNM NK Naftaš Ivanić nastupila je sa kategorijom U-12 ( 2007 godište ) te je ostvarila odličan uspjeh – 4.mjesto u konkurenciji 26 klubova.

Naftaš Ivanić u skupini je odigrao 4 utakmice te uz jedan neriješen rezultat i 3 pobjede skupinu su završili na 1.mjestu. Rezultati po skupinama:

1. FK Čivija – NK Naftaš Ivanić 0:0

2. FK Kolubara – NK Naftaš Ivanić 0:2

3. FK Crvena Zvezda Stari Grad – NK Naftaš Ivanić 0:2

4. FK Mladost Rogatica – NK Naftaš Ivanić 0:1

Nakon osvojenog prvog mjesta u skupini te prolaska osmine i četvrtine finala turnira, u polufinalu turnira NK Naftaš Ivanić igrao je sa ekipom OFK Crvena Zvezda koja je pobijedila našu ekipu rezultatom 3:0.

U utakmici za 3.mjesto protiv ekipe FK Jedinstvo, ekipa NK Naftaš Ivanića vodila je 1:0, bila dominatnija i bolja ekipa cijelu utakmicu, propušteno je nekoliko odličnih prilika te nažalost primljen je gol iz jedinog udarca koji je ekipa FK Jedinstvo uputila prema golu. Nakon konačnog rezultata 1:1, izvodili su se jedanaesterci gdje je sretnija bila protivnička ekipa.

Ponosno ističemo kako je naša Škola nogometa pokazala odličan nogomet i kvalitetu rada naše škole nogometa te na kraju zasluženo došla do finalnog dijela ovog iznimno jakog i priznatog turnira kojeg organizira OFK Crvena Zvezda na sportskim terenima u Zlatiboru.

Sudjelovanje na turniru iskorišteno je za ostvarivanje novih kontakata sa nogometnim savezima i školama nogometa susjednih država koje su pokazale veliki interes za dolazak na naš turnir te će se ubuduće pokušati realizirati dolazak istih na turnir Limača i prstića koji organizira ŠNM NK Naftaš Ivanić u mjesecu lipnju.

U vremenu održavanja turnira posjetili smo Park prirode Zlatibor, Gostiljski vodopad, Avantura – Dino park.

Za ekipu NK Naftaš Ivanića igrali su Luka Krznarić, Filip Ždero, Noa Ladić, Niko Škrinjar, Jan Abramović, Vito Petković, Karlo Kaladić, Fran Vuković, Hrvoje Radošević, Marijel Kerošević i Leon Vindiš. Ekipu je vodio trener Alen Maras.

U pratnji djece na turniru su bili roditelji te predstavnici kluba.