23.01.2020.

[VIDEO - GRADSKA SKICA] ravnatelj SB Naftalan - Goran Maričić dr. med.

Kada bismo anketirali ljude, koja im je prva asocijacija na spomen imena našega grada, među najbrojnijim odgovorima bio bi Naftalan, specijalna bolnica Naftalan.

Gost nove emisije Gradska skica portala Volim Ivanić je ravnatelj Naftalana Goran Maričić, dr. med. koji, između ostalog, govori o tom prirodnom zemnom mineralnom ulju koje se uspješno koristi u liječenju kožnih /psorijaza, atopijski dermatitis/ i reumatskih /reumatoidni artritis/ bolesti te za rehabilitaciju, o perspektivi razvoja zdravstvenog turizma, o vrijednim razvojnim projektima koji bi se mogli financirati iz EU fondova, o dolasku pacijenata sa stranih tržišta, ali i onome što ponajviše zanima lokalno stanovništvo: kada će biti dovršeni novi prostori za rekreaciju kao i sam bazen.

Kao županijska bolnica, Naftalan izuzetno dobro surađuje s gradom Ivanić-Gradom jer zajednički interes je i pružanje što više sportskih i kulturnih sadržaja za sve one koji provode dane i tjedne na bolničkom liječenju u specijalnoj bolnici Naftalan.

Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Portal Volim Ivanić 2020.