02.03.2020.

Proglašeni najbolji sportaši u 2019. godini

Protekla godina protekla je u dominaciji rukometnog sporta, jer najbolja sportašica i najbolji sportaš članovi su ŽRK Ivanić i MRK Ivanić koji su pak proglašeni najboljima u ekipnoj konkurenciji.

Gradska zajednica sportskih udruga Ivanić-Grad proglasila je najbolje u sportu za 2019. godinu, koja je protekla u dominaciji rukometnog sporta. Naime, najbolja sportašica, sportaš, ekipa i momčad dolaze iz svijeta rukometa, koji u Ivanić-Gradu ima dugu i svijetlu tradiciju.

Najboljom sportašicom tako je proglašena Tina Barišić, koja je istaknuta članica ŽRK Ivanić i nositeljica srebrnog odličja s državnog prvenstva u Ivaniću. Uz bok njoj, igrač je MRK Ivanić, Lovro Malec, iza kojeg je nezaboravno prošlo ljeto na kojem je osvojio srebrnu medalju na juniorskom Svjetskom prvenstvu.

Najbolja ekipa je ŽRK Ivanić, MRK Ivanić najbolja momčad, dok je Škola Nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić najbolji gradski klub, koji je krajem prošle godine proslavio punih 100 godina rada i djelovanja.

Biciklistički klub Ivanić dobio je priznanje za 50 godina neprekinutog rada, dok je Željko Duh proglašen najboljim trenerom. Nagrde za dugogodišnji sportski rad primili su Marina i Dora Krnjević, Andreja Brebrić, Dejan Čičak, Tomislav Magić te Krešimir Golubić, a već tradicionalno nagrade su uručene i najboljima u kategoriji mladeži, sportskim nadama te najboljim sportašima srednjih i osnovnih škola.