03.02.2021.

PRIJAVA na javno izlaganje o Prijedlogu VI. izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja za područje Ivanić-Grad, Donji Šarampov i Jalševec Breški

Javna rasprava o prijedlogu VI. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja za područje Ivanić-Grad, Donji Šarampov i Jalševec Breški

OBRAZAC za prijavu za dolazak na javno izlaganje o Prijedlogu VI. izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja za područje Ivanić-Grad, Donji Šarampov i Jalševec Breški koje će se održati dana 10.02.2021. godine u prostorijama Male sale Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu u vremenu od 13,00 do 15,00 sati se nalazi u prilogu.

Prijedlog plana je moguće pogledati u prilogu ID UPU Ivanić-Grad - PPJR.

NAPOMENA:

Odlukom Stožera civilne zaštite RHo izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja od 29. siječnja 2021. godine, omogućeno je na javnim okupljanjima prisustvo maksimalno 25 osoba na jednom mjestu.

Sukladno navedenom potrebno je popuniti ovaj obrazac i poslati ga na e-mail: [email protected] najkasnije do dana 08. veljače 2021. godine kako bi se svakom zainteresiranom sudioniku do početka javnog izlaganja dala informacija o mogućnosti sudjelovanja na samom javnom izlaganju.

PREUZMITE DOKUMENTE: