06.07.2021.

Poziv na događanja za poduzetnice i poduzetnike s područja Grada Ivanić-Grada – spajanje poduzetnika s potpornim subjektima

Poštovane poduzetnice i poštovani poduzetnici,

Razvojna agencija IGRA Ivanić – Grad poziva Vas na događanja za poduzetnike – spajanje poduzetnika s potpornim subjektima koja će se održati u ponedjeljak 12. srpnja i četvrtak 15. srpnja 2021. godine.

Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s područja Grada Ivanić-Grada s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području Grada Ivanić-Grada.

Kreirajmo zajedno novu poduzetničku klimu na području Grada Ivanić-Grada!

Prvome događanju, koje će se održati u ponedjeljak 12. srpnja 2021. od 10:00 do 11:30 sati, uz zainteresirane poduzetnike, nazočit će predstavnici Grada Ivanić-Grada, Udruženja obrtnika Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad. Molimo Vas da svoje sudjelovanje na Prvome događanju potvrdite na e-mail adresu Razvojne agencije IGRA: [email protected] do petka, 09. srpnja do 12:00 sati.

12.07.2021. Poziv Ivanić-Grad – povezivanje

Drugome događanju, koje će se održati u četvrtak 15. srpnja 2021. od 9:00 do 10:30 sati, uz zainteresirane poduzetnike, nazočit će predstavnici Srednje škole “Ivan Švear”, Udruženja obrtnika Ivanić-Grada, Ceha frizera Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA-e Ivanić-Grad. Molimo Vas da svoje sudjelovanje na Drugome događanju potvrdite na e-mail adresu Razvojne agencije IGRA: [email protected] do srijede, 14. srpnja do 12:00 sati.

15.07.2021. Poziv Ivanić-Grad – povezivanje

Događanja su organizirana u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Spajanja poduzetnika i potpornih subjekata će se održati u prostorijama Razvojne agencija IGRA d.o.o., na adresi Poduzetnička ulica 11 (Poduzetnički inkubator).

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”

Sufinancirani Projekti