05.10.2023.

Strategije zelene urbane obnove Ivanić-Grada - anketni upitnik za građane

Grad Ivanić-Grad pokrenuo je izradu Strategije zelene urbane obnove Ivanić-Grada za razdoblje od 2023. do 2028. godine koja predstavlja sveobuhvatan plan koji ima za cilj transformirati grad u održivo, energetski učinkovito i ekološki osviješteno urbano područje.

 

Kroz osnovnu temu zelene urbane obnove cilj ove Strategije je stvaranje temelja razvoja održivog prostora s naglaskom na razvoj zelene i plave infrastrukture, na integraciji rješenja zasnovanih na prirodi (NBS - nature-based solutions), na jačanju otpornosti na klimatske promjene tena unaprjeđenju kvalitete života građana kroz promoviranje održivih praksi.

 

S obzirom da je zelena infrastruktura kao prostorni element iznimno važna u svakodnevnom životu lokalnog stanovništva od velike je važnosti o spomenutoj temi prikupiti stavove i razmišljanja te informacije o potrebama i željama stanovnika grada Ivanić-Grada kao i ostalih zainteresiranih korisnika ovih prostora.

 

Anketni upitnik moguće je ispuniti do 20. listopada 2023. godine. Anketni upitnik je potpuno anoniman i podaci će se koristiti isključivo u svrhu izrade navedene Strategije.

 

Link za anketni upitnik: ANKETNI UPITNIK - Strategija zelene urbane obnove grada Ivanić-Grada - Google obrasci