10.11.2015.

Počeli treninzi u balonu Hotela Sport

Zahvaljujući suradnji Petek Toursa i Hotela Sport sa Hrvatskim rukometnim savezom, a sve potaknuto kroničnim nedostatkom rukometnog terena potrebnog za treniranje ivanićkih rukometašica i rukometaša dočekali smo otvorenje balona u kompleksu Hotela Sport.
 
Prvi trenig na novom terenu jučer su odradile mlađe kadetkinje pod vodstvom Gorana Bobića. Iako udobnost toplih svlačionica nije kao u dvorani i treneri i igračice su prezadovoljni što mogu trenirati na cijelom terenu, a ne polovici ili trećini terena, a često i po tribinama. Dosadašnji uvjeti treninga počeli su utjecati na smanjivanje mogućnosti napredovanja i u zadnji čas, nadamo se ne i prekasno, dobili smo šansu da držimo korak sa najboljima u Hrvatskoj.
 
Nadamo se da će i Grad pomoći participiranjem u troškovima ovog objekta na dobrobit sporta koji je ime Ivanića učinio rukometnim brandom u Hrvatskoj. Dečki u Premijer ligi, cure u borbi za najviši rang, rukometna škola ŽRK Ivanića smatra se u rukometnim krugovima Hrvatske, ali i susjednih zemalja, primjerom rada i organizacije. Vjerujte da se i MRK i ŽRK Ivanić između nekoliko stotina klubova u Hrvatskoj smatraju “velikima”, ali ne zato jer imaju puno novaca nego zato jer imaju puno rukometa u sebi.
 
Još jednom hvala Petek toursu i Hotelu Sport na ovom objektu i nadamo se da suradnja sa klubovima neće pasti na jednoj “banalnoj” stvari, a to je novac.
 
Tekst i foto: Krešimir Krnjević