06.11.2023.

OBAVIJEST o prikupljanju podataka za isplatu božićnice za umirovljenike na području Grada Ivanić-Grada

Gradonačelnik Javor Bojan Leš, donio je Odluku o postupku isplate jednokratne novčane pomoći umirovljenicima s mirovinom do 400,00 EUR / 3.013,80 kn i korisnicima nacionalne naknade za starije povodom božićnih blagdana (božićnice) u iznosu od 30,00 EUR / 226,04 kn.

Isplata božićnica će se odvijati direktnom uplatom na tekući račun građana.

Svi podaci o osobama koje ostvaruju pravo su dobiveni od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje te Grad Ivanić-Grad ima u svojoj bazi potrebne podatke za isplatu najvećeg dijela božićnica.

Istovremeno, osobe koje nemamo u vlastitoj evidenciji dobiti će obrazac na kućnu adresu na koji je potrebno upisati podatke o broju IBAN-a, odnosno broju tekućeg računa.

Potpisanu Izjavu potrebno je dostaviti u Grad Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 1, Ivanić-Grad ili na mail: [email protected] do 24. studenog 2023. godine u protivnom isplatu ćete primiti putem Hrvatske pošte.

(Ukoliko ne dobijete Izjavu na kućnu adresu, a ostvarujete pravo na božićnicu, znači da Grad Ivanić-Grad već ima podatke o vašem IBAN-u te iste nije potrebno ponovno dostavljati)